Pronkzitting bij de Narrenkap in feestburcht 't Narrenhuus

18 jan 2016, 11:52 Nieuws
de beemd 16 1 16 001
VELP - Grote drukte bij Pronkzitting van carnavalsvereniging De Narrenkap op 16 januari 2016 in het Narrenhuus op De Beemd.
President Johan Hagen opende om 20.12 uur de Pronkzitting en heette iedereen van harte welkom, in het bijzonder de Duitse carnavals vrienden Buddericher Hainzelmanchen.
De avond begon met de opkomst van de Prinsgarde en de Senaat, gevolgd door de dansgarde van De Narrenkap, waarna de 'dames' optraden als de 'Jim Henson Muppets'.
Muziek kwam van de Band 'Tis Niks Wut Niks' die de stemming er goed wist in te brengen. Vroegere Prins Niels kwam op als stand up comedian genaamd 1e tryout, dat zorgde voor menig lach salvo bij de aanwezige. Ook het optreden van JWB en JV viel geweldig in de smaak.
De Duitse carnavals vrienden uit Buddericher Hainzelmanchen kregen een medaille uit handen van Prins carnaval 2016, Prins Jeroen, uit dankbaarheid voor hun vriendschap. Waarna alle artiesten het podium opkwamen om een daverend applaus in ontvangst te nemen van voor deze zeer geslaagde avond.
Na het officiële gedeelte ging het feest nog door tot in de late uurtjes door met de muziek van Erik Bongers.
Meer info: www.cvdenarrenkap.nl, Muziek: allround entertainer Erik Bongers: www.erikbongers.nl