Pure Enjoy Fair op Kasteel Rosendael

08 jun 2017, 12:18 Nieuws
pure enjoy fair rozendaal
ROZENDAAL - De Pure Enjoy FAIR is op-en-top "lifestyle event" met exclusieve standhouders uit de gehele provincie Gelderland en er buiten, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven.
Creaties die de bezoekers laten dromen en doen verlangen naar deze nieuwe ongekende mogelijkheden.
De meest prestigieuze merken – van traditioneel gevestigde waarden tot opvallende trendsetters – krijgen onderdak op onze evenementen. De Pure-Enjoy FAIR wil letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen en wil steeds inspelen op de nieuwste trends in de wereld van lifestyle, glamour en succes.
Een op-en-top ‘lifestyle event‘ met exclusieve standhouders, een prachtige locatie, live-entertainment, champagne, live-muziek en veel meer.
In de voorverkoop zijn tickets €9,50 en 4,50 (volwassenen, kinderen tot 16 jaar), aan de poort €12,50 en €5,50. ( http://www.pure-enjoy.nl/pages-ticket.php )
Tijdens deze dagen kunt u ook het kasteel en park bezoeken. Geniet van de stijlvol ingerichte vertrekken van het kasteel en ontdek zelf het park met unieke tuinsieraden met de Beleef!plattegrond. Ook de Bedriegertjes komen tijdens deze dagen in actie! Kijk voor de tijden en entreeprijzen op www.glk.nl/rosendael .

Zaterdag 17 juni van 12.00 uur tot 20.00 uur en zondag 18 juni van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: http://www.pure-enjoy.nl