Redelijk geslaagde “Rhedense Dweildag”

26 jun 2017, 13:14 Nieuws
burg v leeuwenplein 25 6 17 001
RHEDEN - Onder redelijke weersomstandigheden en publieke belangstelling werd zondag de 19e “Rhedense Dweildag” gehouden op het Meester B.van Leeuwenplein.
De temperatuur was goed, bewolkt en net te vaak een miezer regentje maar wel een goede sfeer. Kortom net te weinig positieve elementen en te weinig publiek om er eensupermiddagvan te maken.
De zeven deelnemende orkesten hadden er zin in om het publiek te vermaken met gezellige, gevarieerde muziek en enthousiaste uitvoeringen.
De “Rhedense Dweildag” is erg in trek want de orkesten komen graag. Na de publicatie kwam er spontaan nog een orkest om de feestvreugde te verhogen. Na de opening door voorzitter Anne Bruger en wethouder Ronald Haverkamp ging men van start en de stemming zat er gelijk goed in.
Ook de jeugd kon zich deze middag weer uitstekend vermaken in de mini zweefmolen of op de springkussens. Ook kon men genieten van de leuke geschminkte gezichten, dit alles dankzij de inzet van een aantal enthousiaste dames. Joy Diekema lakte nagels voor de actie van Tijn , een geweldig idee met een prima resultaat: € 228,-!
Deze verder geweldige muzikale middag werd afgesloten met een zinderende finale met alle deelnemende orkesten. De muzikanten waren niet te stoppen, wat een enthousiasme!

De Strijland Publieksprijs werd gewonnen door: Muziekmakerij De Vôlle Bloas uit Nijmegen.

De organisatie kan terugkijken op een redelijk geslaagde dag en kan aan de slag met de 20e editie op 24 juni 2018 .
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.