Rozendaalse Buitendag op zondag 3 september 2017

22 aug 2017, 12:57 Nieuws
giro d italia 2016 rozendaal1
ROZENDAAL – In navolging van het succes van de Giro ‘d Italia-activiteiten in 2016 wordt er onder de noemer Rozendaalse Buitendag ook dit jaar in de gemeente Rozendaal weer een dag vol met buitenactiviteiten voor inwoners van Rozendaal georganiseerd.
De organisatie heeft dit jaar in de ochtend een fietstocht langs diverse Gelderse kastelen en in de middag gezellige familieactiviteiten in Park Rosendael en vervolgens als afsluiting een gezellige borrel met BBQ georganiseerd. Dit is, net als vorig jaar, hét ontmoetingspunt voor alle Rozendalers.

Programma:

10.00 uur Start wielertocht

Met toer- en racefietsen rijden de deelnemers door het schone Gelderland langs verschillende kastelen in de buurt. Men kan kiezen uit een korte of lange route, 45 of 70 km. Voor die laatste raadt de organisatie wel een racefiets aan. Er zijn vrijwillige gidsen en ook routebeschrijvingen, die zullen zorgen dat iedereen de juiste weg volgt. Onderweg is er een pauze met koffie & koek. Deelname is gratis.
De start is om 10:00u in de voortuin van het kasteel. Zowel de 45 als de 70 km toer vertrekken tegelijkertijd, iedereen is op tijd terug voor de middag activiteiten.

14.00 – 17.00 uur GPS-speurtochten, handboogschieten en andere landgoedspelen

In het park van het kasteel Rosendael verzorgt Veluweactief.nl deze leuke activiteiten voor alle leeftijden. Kom gezellig langs en doe mee! Ook bij minder gunstig weer gaan de activiteiten, binnen, dan wel overkapt, gewoon door.Deelname is gratis.

17.00 uur Borrel en Barbecue bij de Oranjerie Rosendael

Een jonge Rozendaalse DJ verzorgt de muziek. Ook daar kan men zowel binnen en buiten terecht, eten en drinken zijn voor eigen rekening .
Aanmelden voor deze Buitendag is niet nodig. Heb je vragen, stuur deze naar [email protected]

De organisatie ziet graag alle inwoners op 3 september en neem de buren en kleinkinderen ook mee!