Scouting Dieren heeft nog flink wat plaats voor Bevers!

07 nov 2016, 17:20 Nieuws
bevers scouting dieren0
DIEREN - Elke zaterdag spelen de bevers van Scouting Dieren op Scoutcentrum de Geitenberg. Er worden een hoop dingen gedaan met aandacht voor de natuur, verschillende soorten spellen en andere activiteiten zoals koken, knutselen en nog veel meer uitdagende scoutingactiviteiten.
De Bevers is de jongste groep van Scouting Dieren en bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd van 4 of 5 t/m 7 jaar oud. Elke zaterdagochtend (m.u.v. feest- en vakantiedagen) draait deze groep van 9.30 tot 11.00 opkomst op het clubgebouw de Geitenberg.
bevers scouting dieren1
De opkomsten draaien om het dorp Hotsjietonia en haar inwoners. Vanuit dit thema leren de kinderen samen te spelen, goed voor de natuur te zorgen, koken, knutselen en vooral samen heel veel plezier te hebben! Dit alles gebeurt in en om het mooie Dierense bos en onder begeleiding van een tof leidingteam!
Scouting Dieren heeft nog flink wat plaats voor Bevers! Voor meer informatie kunt u kijken op www.scoutingdieren.nl of een mailtje sturen naar [email protected] .
bevers scouting dieren2