Sjors sportief & Sjors creatief zoekt sportieve en culturele kennismakingsactiviteiten voor kinderen

27 okt 2017, 13:12 Nieuws
sjors sportief sjors creatief1
GEMEENTE RHEDEN - Het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief geeft alle kinderen in gemeente Rheden de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur.
Het kleurrijke boekje bundelt meer dan 100 van deze kennismakingsactiviteiten. Heb je als vereniging of kunstaanbieder ook zo’n activiteit: bied deze dan aan via Sjors.

Het project Sjors Sportief en Sjors Creatief, georganiseerd door Sportbedrijf Rheden Cultuurbedrijf RIQQ, was in 2017 een groot succes.

Op meer dan 1050, vaak gratis activiteiten schreven kinderen in de basisschoolleeftijd zich in. Sjors wordt daarom in 2018 vervolgd. De kracht van het project zit hem in de combinatie van sport- en cultuuractiviteiten. Daardoor wordt het voor kinderen laagdrempeliger om iets uit te proberen wat ze nog niet kennen. Alle kinderen krijgen op school persoonlijk een boekje uitgereikt. Sjors Sportief & Sjors Creatief biedt naast een boekje een digitaal inschrijfsysteem dat voor de kinderen én de aanbieders makkelijk werkt.
Alle verenigingen en kunstaanbieders kunnen hun naschoolse activiteit promoten in het kleurrijke Sjorsboekje. Het is naast goede promotie voor je eigen activiteiten een grote stimulans voor sport- en cultuurdeelname in de gemeente. Surf naar http://www.sportstimulering.nl
, meld je aan als aanbieder en voeg eenvoudig je kennismakingsactiviteit toe.
sjors sportief sjors creatief