Spaanse wijn en muziek in de Dorpskerk te Ellecom

02 nov 2016, 14:03 Nieuws
dorpskerk ellecom1
ELLECOM - Zaterdagmiddag 12 november wordt het thema “Spaanse wijn en muziek” in de Dorpskerk te Ellecom culinair en cultureel tot uitvoering gebracht met medewerking van het Spaanse duo Monica en Manito. De aanvang is 17.00 uur en het geheel zal tot 19.00 uur duren.
Spaanse klanken en Spaanse wijnen en smaken komen samen. Er kan genoten worden van Spaanse muziek met zang en gitaar, richting flamenco. Tussendoor kan er geproefd worden van ambachtelijk geproduceerde wijn van kleine wijngaarden in Spanje en van kleine hapjes.
De muziek wordt verzorgd door de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito. De luisteraar krijgt een verfijnde selectie van mediterrane liederen te horen. Dit optreden belooft één en al vuur! Tijdens het optreden vertelt Mónica ook het een en ander over de nummers.
Mónica Coronado woont zo’n 10 jaar in Nederland. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon. In haar liederen worden onderwerpen als liefde, strijd, maar ook onbegrip in een warme deken gewikkeld. Muziekstromingen zoals flamenco, jazz, pop en Latin zijn haar inspiratiebronnen.
De Spaanse wijn wordt verzorgd door Eva Maria van wijnhuis “Vinos Y mas” uit Zutphen. Zij is een groot kenner van Rioja wijnen en de daarbij passende hapjes.
De kosten voor deze wijn en muziek bijeenkomst zijn € 7,50 per persoon inclusief drankjes en hapjes.
Meer informatie over concerten van de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom treft u aan op www.stbehouddorpskerk.nl
mc3b3nica coronado manito