Vakantiestraat Natuurspeelplaats Haverweg: recreëren in eigen wijk!

05 jul 2020, 11:47 Nieuws
vakantiemax wwwvakantiestraatnl
RHEDEN - De kans is groot dat meer mensen vakantie dit jaar meer rondom het eigen huis gaan vieren. Door de Corona maatregelen lopen geplande vakanties anders en zoeken we vertier in en rondom huis.
Hoe leuk zou het zijn om in je eigen buurt laagdrempelige activiteiten te laten ontstaan?
Dat dachten ook een aantal buurtbewoners rond de natuurspeelplaats aan de Haverweg, achter de Kroeseboom, in Rheden. Deze speelplaats biedt alle ruimte en mogelijkheden om te recreëren in eigen wijk!
Gewoon spontaan met de kinderen een picknick, voetbaltoernooi, stoepkrijtwedstrijd, waterbaan of badje, hutten bouwen, lekker luieren en chillen. Iemand met een spontaan idee, mag dit laten ontstaan. Hierbij houden we rekening met de RIVM regels, rondom Corona. Dit houdt in: 1.5 meter afstand voor volwassenen en kleine groepjes kinderen. Recreëren met eigen gezin is iets wat gewoon mag. BBQ, vuur en kamperen mag niet. Ook vindt de organisatie, drank, drugs, roken en honden niet passend op een speelplaats voor kinderen.
Het idee is ontstaan naar aanleiding van de www.vakantiestraat.nl . Dit is een initiatief waarbij sport, spel, ontmoeting en ontspanning centraal staan.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .