Voorlichtingsavond Het Rhedens

31 jan 2017, 8:09 Nieuws
logo het rhedens
Het Rhedens
DIEREN/ROZENDAAL - Donderdag 16 februari 2017 organiseert scholengemeenschap Het Rhedens een voorlichtingsavond voor ouders van groep 8 leerlingen.
Op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender start de voorlichtingsavond om 19.00 uur en op Het Rhedens Rozendaal om 20.30 uur.
Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze open dag te bezoeken? Of was u er wel maar wilt u graag meer over het onderwijs op Het Rhedens weten? Kom dan naar onze voorlichtingsavond.
Wij informeren u graag over ons onderwijs en de diverse aanvullende -programma’s. Ook is er mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan de schoolleiding en afdelingsleiders.

Het Rhedens Dieren

Op Het Rhedens Dieren kan de leerling terecht voor havo/vwo (klas 1 t/m 3), mavo en vmbo bl/kl (met lwoo). Naast een schakelklas tussen mavo en havo, bieden we extra praktijk- en theorievakken voor mavo, plusvarianten voor havo en vwo én een gevarieerd Extend-programma voor iedereen (met ondersteuning of verdieping op bepaalde vakgebieden).

Het Rhedens Rozendaal

Op Het Rhedens Rozendaal kan de leerling het volledige havo, atheneum en gymnasium volgen. In de eerste twee leerjaren werken we met havo/vwo-dakpanklassen en atheneum-/gymnasiumklassen.
In de onder- en bovenbouw bieden we Studium Generale, een verrijkingsprogramma met diverse cursussen en activiteiten zoals wiskunde D en filosofie. Ook is er een breed aanbod exacte vakken.

Het Rhedens de Tender

Praktijkschool De Tender is een kleine, veilige school met goed en modern praktijkonderwijs. De leerling krijgt les in overzichtelijke klassen en loopt diverse in- en externe stages.
We bieden vakopleidingen en diploma’s op maat en werken met behulp van een persoonlijk onderwijsplan aan een toekomst die bij de leerling past. Daarbij werken we samen met en in de omgeving.

Leren, ontplooien, samenleven

Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap voor iedereen. Het doel van ons onderwijs is leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en de samenleving, én bijdragen aan hun persoonlijke vorming.
Alleen een diploma halen vinden we niet genoeg. We willen dat de leerling zijn talenten maximaal ontplooit en zich ontwikkelt tot een betrokken, sociale en zelfbewuste deelnemer aan de samenleving. Daarom is ons motto ‘leren, ontplooien, samenleven’.
voorlichtingsavond