Vrienden van Hofstaete Intermezzo leeft met bewoners mee op de bevrijdingsdag van Dieren

18 apr 2020, 13:37 Nieuws
infomiddag
DIEREN - Donderdag 16 april 2020 was het 75 jaar geleden dat Dieren bevrijd is. Wat een mooi bevrijdingsfeest had moeten worden, met dans en muziek, moest nu de gezelligheid binnenshuis, zonder familie of vrienden, gevierd worden.
De vereniging Vrienden van Hofstaete heeft de bewoners laten weten dat ze meeleeft met hen en heeft ervoor gezorgd dat alle cliënten en medewerkers van Intermezzo en Hofstaete een gebakje aangeboden kregen.
Dit was een groot succes. Tijdens de koffie met gebak kwamen er heel wat verhalen los en sommige cliënten waren zichtbaar ontroerd. Er was ook veel vreugde bij de herinnering aan de bevrijding. Ondanks de andere omstandigheden die ontstaan zijn door het coronavirus zijn mooie herinneringen aan de bevrijding opgehaald en leverde dit voor velen een geluksmoment op.
Ook eind maart, toen de meeste activiteiten stil lagen en geen bezoek meer ontvangen mocht worden, heeft de vereniging Vrienden van Hofstaete en Intermezzo de cliënten en medewerkers verrast met een klein gebakje. Ook dit ondersteunende gebaar werd enorm op prijs gesteld.
Deze donatie werd mogelijk gemaakt door alle leden van de vereniging. Wilt u ook lid worden van deze vereniging, dan kunt u contact opnemen met de secretaris, Chris de Ruiter, tel 0313-313843 of een mailtje sturen naar [email protected] .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina , volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .