Vrijwilligers gezocht voor dagbesteding bij inloophuis Dieren

02 mrt 2017, 13:09 Nieuws
DIEREN- Inloophuis Dieren zoekt mensen die mee willen helpen in het opstarten van de dagbesteding en voor de uitvoering daarvan. Zij kunnen rekenen op deskundigheidstraining van de meewerkende zorgorganisaties.
Op verzoek van de gemeente Rheden ontwikkelt het Inloophuis Dieren een nieuwe vorm van dagbesteding. Dagbesteding voor zowel mensen zonder als mensen met indicatie.
Hierbij wordt samengewerkt met Siza, RiBW, Attent en Zozijn. Het opzetten van deze dagbesteding past precies in de ontwikkeling die het Inloophuis vorig jaar in gang heeft gezet. Men richt zich op een bredere doelgroep en een groter aanbod van activiteiten.
Het aanbod richt zich in het begin vooral op recreatieve dagbesteding. Samen met de vrijwilligers, de gemeente en de eerder genoemde organisaties gaat het Inloophuis ontdekken waar de grenzen liggen. Grenzen van wat je van vrijwilligers mag verwachten over de zelfredzaamheid van bezoekers van dagbesteding.
Naast recreatieve dagbesteding kijkt het Inloophuis ook waar werk gerelateerde dagbesteding mogelijk is. Bij deze vorm is er samenwerking met Praktijkschool De Tender en 2Switch.
Het Inloophuis zoekt volop mensen die mee willen helpen in het opstarten van de dagbesteding. Bij uitstek interessant voor mensen die voor hun studie een leuk project zoeken. Of voor hen die willen werken aan hun cv.

Meer info:

Mensen die geïnteresseerd zijn of meer willen weten kunnen vrijblijvend contact opnemen met Jos Meerssman. Hij is bereikbaar via 06-30455546 en per e-mail via [email protected] .