We zijn op zoek naar de dertig beste acteurs, zangers en dansers uit de regio!

15 apr 2016, 14:35 Nieuws
rhedelijk cultureel smack
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei worden er audities afgenomen voor de musical Smack! Iedereen tussen de 10 en 30 jaar is van harte welkom. De audities worden afgenomen in de vorm van workshops.
Organisatie ISH, hofleverancier van So You Think You Can Dance geeft een auditieworkshop, ook zijn er diverse andere workshops te volgen. Tijdens de workshops worden de deelnemers gecoacht door twee professionele dans-, zang- en theaterdocenten.
Op vrijdag 13 mei, tussen 18.00 uur en 22.00 uur, worden de zangaudities afgenomen in de vorm van een kleine masterclass. Op zaterdag 14 mei, tussen 11.00 uur en 16.00 uur, kunnen de deelnemers een auditie spel of dans volgen. Of allebei!
Smack! is een muziektheatervoorstelling waarin dans, zang en acteren samenkomen. Het verhaal gaat over een aan drugs verslaafde tiener die als een speelbal door allerlei absurde scenes wordt gesleurd. De musical is humoristisch, ontroerend en snel. De voorstelling wordt gemaakt met een team van professionals in regie, choreografie en muziek.
Een professionele band zal de spelers live begeleiden tijdens de voorstellingen die op 9 en 10 juli minimaal drie keer zullen worden uitgevoerd. Een professionele actrice zal worden toegevoegd aan de cast. Ook de vormgeving en techniek worden uitgevoerd door professionals.
smack dans fusion
Jowin Heemskerk (regie):
‘We zijn op zoek naar de dertig beste acteurs, zangers en dansers uit de regio, daarmee gaan we aan de slag. Hard werken en mooie dingen maken. De muziek is fantastisch, de choreografe is briljant, we hebben een supergoede band en een technicus die met onder andere Anouk, Trijntje Oosterhuis en Snoop Dogg heeft gewerkt. Kortom: we hebben alles in huis om er een supervette musical van te maken. Nu nog het musicaltalent!’
De kosten van de auditie masterclasses zijn € 17,50, inclusief lunch op zaterdag. Inschrijven voor de audities kan tot en met 11 mei aanstaande. Na afloop van de audities wordt de uitslag meteen bekend gemaakt. En er zijn maar liefst dertig plekken te vullen!
Als je door de audities bent gekomen dan is deelname aan Smack! gratis. Wel moet je dan een paar data in je agenda zetten voor onder andere een cd-opname, de generale en voorstellingen. Voor eindexamenkandidaten geldt dat wij de eerste repetitieweken rekening houden met het drukke schema.
Meer info vind je op de volgende website: www.rhedelijkcultureel.nl/smack
Ook kan je je daar inschrijven voor de audities. Voor meer info kun je mailen naar [email protected] .