Wijnproeverij met Veiling namens Tafelronde 104 Rheden

23 okt 2019, 15:56 Nieuws
wijnproeverij fotercom
VELP/ROZENDAAL – De Tafelronde 104 Rheden organiseert de jaarlijkse Wijnproeverij met Veiling, allemaal voor het goede doel. De Wijnproeverij met Veiling vindt plaats op zondag 27 oktober bij The Hunting Lodge in Rozendaal
Dit keer is stichting BIO Vakantieoord het goede doel. Deze stichting organiseert in de bossen bij Arnhem vakanties voor gezinnen met een complex gehandicapt kind.
Afgelopen jaren is de wijnproeverij van de Ronde Tafel 104 uitgegroeid tot een begrip. Wijnhandel Appeldoorn uit Velp verzorgd de selectie van wijnen en het proeven vindt plaats in de nieuwe aanbouw van The Hunting Lodge, waarbij de heren van de Ronde Tafel garant staan voor de gehele organisatie en logistiek.
Dit gaat zo ver dat ze de bestelde wijnen in de week na de proeverij bij de kopers thuis komen afleveren. Daarnaast is er een veiling met onder andere een vlucht met een Cessna sportvliegtuig of een bouwkundig advies voor bijvoorbeeld aanbouw of verbouw.

Het is concept is vrij simpel.

U betaalt bij binnenkomst voor een wijn glas €7,50 (alleen volwassenen), waarna u onbeperkt een grote hoeveelheid verschillende witte, rode en rosé wijnen kunt proeven. Het toegangsgeld gaat uiteraard gelijk naar Stichting Bio Vakantieoord.
Bestelt u wijnen, dan gaat een groot deel van de omzet ook naar de stichting en uiteraard alle opbrengst van de veiling. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door sponsoren als Appeldoorn , The Hunting Lodge , maar ook de Gelderse IJzerhandel en Polman opticiens en anderen.
De Tafelronde kiest er graag voor om een zo specifiek mogelijk doel te ondersteunen dit omdat het effect daarmee vaak groter is. Er is daarom gekozen om verlichting te gaan aankopen om daarmee de buitenbak van de manege, speciaal ingericht voor gehandicapten rijders, ook in de avond uren te kunnen gaan gebruiken.
Zeker met de korter wordende dagen is de capaciteit beperkt en in combinatie met intensieve begeleiding is de baan vaak vol geboekt. Met deze wijnproeverij en veiling hopen Stichting Bio en de Ronde Tafel 104 Rheden dat veel meer jongens en meisje kunnen gaan paardrijden.
Iedereen is van harte uitgenodigd om zondagmiddag 27 oktober vanaf 14:00 uur te komen proeven en meebieden naar de veiling items in The Hunting Lodge, Beekhuizenseweg 1, op Rozendaal.

Over Stichting BIO

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de nodige aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken.
Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen.
Kijk voor meer informatie ook op: https://www.stichtingbio.nl/

Over Tafelronde 104 Rheden

De Tafelronde 104 Rheden is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.
Kijk voor meer informatie ook op: http://rt104.nl/
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .