Wilhelmina Spankeren start Volwassen Leer Orkest

11 jan , 9:33 Nieuws
volwassen leer orkest berry eskes
SPANKEREN - Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren heeft een uniek initiatief in de gemeente Rheden. Vanaf 18 februari 2024 start de Spankerense vereniging met het Volwassen Leer Orkest (VLO).
Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren spelen? Of heb je al eens muziek gemaakt en wil je dit weer op een ontspannen manier oppakken? Dan biedt Wilhelmina uit Spankeren de lezer deze unieke kans. In een korte periode van 10 weken ga je aan de slag met een instrument. Samen met alle enthousiastelingen krijg je les van een dirigent en word je gesteund door muzikanten van de vereniging. Zo leer je in korte tijd samen muziek maken. Muzikale ervaring is niet nodig, aldus dirigent Amanda van de Veer.
De vereniging start op zondagochtend 18 februari van 10.30-12.00 uur in het dorpshuis in Spankeren. Na 10 muzieklessen is er op 25 mei een afsluitend concert. Uiteraard mag het instrument mee naar huis genomen worden om te oefenen. De vereniging biedt keuze uit bugel/trompet, hoorn, trombone, saxofoon, bariton, bas of slagwerk. De kosten voor het VLO orkest zijn zeer beperkt, slechts 10 euro per les. Een Gelrepas kan uiteraard ook gebruikt worden. Enthousiast geworden? Meld je dan voor 1 februari aan bij Muziekvereniging Wilhelmina via [email protected] !
volwassen leer orkest berry eskes1
Informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vind je op Facebook, de website www.wilhelmina-spankeren.nl of email: [email protected] .