De Windmill Cup is begonnen met de sign-in

14 jul 2017, 19:33 Nieuws
mustapha el natour hans bax
VELP - De Windmill Cup, het internationale tennistoernooi voor topjeugd t/m 14 jaar, is van start gegaan met de sign-in voor de spelers in de kwalificatie. De wedstrijden beginnen ook op zaterdag 15 juli om 09:00.
Het was een drukte van belang bij de tafel van de referee en toernooileider. Veel deelnemers hebben er vanwege het begin van de zomervakantie en de enorme regenval, eindeloos over gedaan om op Tennispark Beekhuizen in Velp te komen.
Mustapha el Natour uit Libanon heeft nog meer z’n best moeten doen om mee te kunnen doen aan dit toernooi. Het verkrijgen van een uitreisvisum is niet overal vanzelfsprekend en er is uitgebreid gelobbyd bij de ambassades om dit tijdig voor elkaar te krijgen.
Gelukkig is dat net gelukt en speelt ook hij zijn eerste wedstrijd. Bij de deelnemers zitten ook getalenteerde spelers uit Gelderland. Zo speelt Thom Hermans een thuiswedstrijd, want hij tennist al op Beekhuizen. Daarnaast doen ook Justin van Amerongen uit Wijchen en Demi Huisman uit Groenlo mee.
De wedstrijden bij de Windmill Cup zijn vrij toegankelijk en het totale programma en het verloop van de partijen staat op www.windmillcup.com.

Over de Windmill Cup

De Windmill Cup wordt voor de 27ste keer gehouden in Nederland en voor de 7e keer in Velp. Het toernooi is onderdeel van Tennis Europe en is een Junior Tour in categorie 1 (dat is de hoogste categorie). Verder is de Windmill Cup onderdeel van een jeugd grandslam met vijf toernooien in respectievelijk Parijs – Velp – Nantes – Keulen/Düren – Hasselt en is daarmee onderdeel van de Young Stars Association.
Dorien Everaars, toernooidirecteur van de Windmill Cup:
https://soundcloud.com/omroepgld/dorien-everaars-over-de-windmill-cup