Politie Dieren ruimt hennepkwekerij en bericht op hele speciale wijze

Foto: politie Dieren

DIEREN –  Politie Dieren deed afgelopen woensdagavond wel op een hele speciale wijze bericht van een ruiming van een hennepkwekerij. Door een anonieme tip kreeg de politie aanwijzingen dat er op de Mezenlaan een hennepkwekerij aanwezig was.

Op gepaste wijze werd in straattaal het volgende bericht op de Facebookpagina geplaatst:

“Dagelijkse torie tijdens workko”

“Na een anonieme snitch uit de hood kwam er een message bij de scotoe in Dieren terecht. De message was dat er een beetje wierie werd gekweekt in een osso aan de mezenlaan. Die papi, die zich recherche noemt heeft vervolgens een beetje lopen checke daar. Hij werd parra en zei dat er veeeeel verse wierie stond om geklaard te worden.”

“Wij zijn vervolgens naar die osso gegaan. Daar bosden we de deur in met een bonkoe. We zagen daaro bijna 3 barkie aan planten staan. Alle wierie hebben we brokko gemaakt en geveegd. Geen wederechterlijk verkregen doekoe voor die chiengbwoii!!”

Challas”

In de woning aan de Mezenlaan stonden ruim 250 hennepplanten, deze planten zijn direct vernietigd door een speciaal bedrijf. Ook was er sprake van diefstal van stroom, dit werd geconstateerd door een fraudespecialist van de energiemaatschappij. Door de illegale aansluiting was de kans op brand zeker aanwezig. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht maar het onderzoek loopt bij het team van de politie uit Dieren.

'
article
134437
"Daar bosden we de deur in met een bonkoe"
DIEREN –  Politie Dieren deed afgelopen woensdagavond wel op een hele speciale wijze bericht van
https://rheden.nieuws.nl/politieberichten/134437/politie-dieren-ruimt-hennepkwekerij-en-bericht-op-hele-speciale-wijze/
2019-02-06T21:55:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/02/06215427/Hennepkwekerij-politie-Dieren.jpg
Facebook, Hennepkwekerij, Politie Dieren, rheden.nieuws.nl, Straattaal, wietkwekerij
Nieuws, Politieberichten