Getuigen gezocht: Woninginbraak Professor Stokvislaan te Laag-Soeren

Foto: politie.nl

De politie onderzoekt een woninginbraak in de Professor Stokvislaan te Laag-Soeren en is op zoek naar getuigen. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. De inbraak is gepleegd op vrijdag 10 mei 2019 tussen 21:00 uur en 23:30 uur.

Één of meerdere inbrekers zijn via een openstaand raam naar binnen geklommen. Bij een woning in de omgeving heeft men getracht in te breken door een raam in te gooien of te slaan.

Signalement: Onbekend

Toedracht: Insluipen, raam ingooien/inslaan.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren‘-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. Meer informatie vindt u ook op: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.htmlKlik hier om te reagerenhttps://www.youtube.com/watch?v=6G8Qsz1MEd0

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden