Getuigen gezocht: Babbeltruc President Kennedylaan te Velp

Foto: politie

VELP – De politie onderzoekt een misdrijf waarbij iemand is beroofd door middel van een babbeltruc bij u in de buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek.

Het misdrijf is gepleegd op zaterdag 11 april 2020 tussen 14:00 uur en 14:30 uur in de omgeving van President Kennedylaan ter hoogte van de Kerkstraat te Velp.

Vluchtroute: onbekend

Signalement:

Vrij summier signalement: man (leeftijd onbekend) die er keurig uitzag en zou een pet op hebben gehad.

Toedracht:

Op zaterdag 11 april omstreeks 14.00 uur heeft er op de President Kennedylaan in Velp een babbeltruc plaatsgevonden waarbij goederen zijn weggenomen. Dit voorval heeft bij u in de buurt plaatsgevonden. De dader heeft zich bij een bejaard persoon voorgedaan als een elektricien en heeft daarbij goederen uit de woning weggenomen. De dader zou volgens de melder een keurig uitziende man zijn die een pet op had.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren‘-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/babbeltruc.html.

Klik hier om te reageren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden