Dievegge aangehouden wegens diefstal in sportcomplex

ARNHEM – De politie heeft woensdagochtend in een sportcomplex in het centrum van Arnhem een 46-jarige vrouw uit die stad aangehouden op verdenking van diefstal. De vrouw was door personeel betrapt op diefstal van geld.De vrouw bleek werkzaam als schoonmaakster in het sportcomplex. Daar was door het personeel al eerder opgemerkt dat er regelmatig muntgeld verdween uit kluisjes. Woensdagochtend werd de Arnhemse op heterdaad betrapt en aan de politie overgedragen. Bij de vrouw werd een geldbedrag van enkele tientallen euro’s aan muntgeld aangetroffen. Ze bekende de diefstal en is na verhoor weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

ARNHEM – De politie heeft woensdagochtend in een sportcomplex in het centrum van Arnhem een 46-jarige vrouw uit die stad aangehouden op verdenking van diefstal. De vrouw was door personeel betrapt op diefstal van geld.
De vrouw bleek werkzaam als schoonmaakster in het sportcomplex. Daar was door het personeel al eerder opgemerkt dat er regelmatig muntgeld verdween uit kluisjes. Woensdagochtend werd de Arnhemse op heterdaad betrapt en aan de politie overgedragen. Bij de vrouw werd een geldbedrag van enkele tientallen euro’s aan muntgeld aangetroffen. Ze bekende de diefstal en is na verhoor weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen