Gestolen bestelauto zorgt voor insluiting verdachte

ARNHEM – Een 42-jarige man uit Arnhem is woensdagochtend 5 december in een loods op een industrieterrein aan de Leemansweg in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van onder meer heling. De man bleek aan het werk bij een auto die eerder gestolen bleek vanuit Rotterdam.Agenten gingen op onderzoek uit in de loods na een tip over een verdachte situatie in een loods aan de Leemansweg. In de loods bleek de Arnhemmer aan het werk aan een bestelauto. Bij controle bleek de bestelauto als gestolen te boek te staan. Daarop werd de Arnhemmer aangehouden. De man is voor onderzoek en verhoor ingesloten. De bestelauto is in beslaggenomen voor nader onderzoek.

ARNHEM – Een 42-jarige man uit Arnhem is woensdagochtend 5 december in een loods op een industrieterrein aan de Leemansweg in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van onder meer heling. De man bleek aan het werk bij een auto die eerder gestolen bleek vanuit Rotterdam.
Agenten gingen op onderzoek uit in de loods na een tip over een verdachte situatie in een loods aan de Leemansweg. In de loods bleek de Arnhemmer aan het werk aan een bestelauto. Bij controle bleek de bestelauto als gestolen te boek te staan. Daarop werd de Arnhemmer aangehouden. De man is voor onderzoek en verhoor ingesloten. De bestelauto is in beslaggenomen voor nader onderzoek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen