Duiven, Wageningen, Voorthuizen, Ede.

Foto:

DUIVEN – Een 22-jarige Arnhemmer is woensdagmiddag 26 september op de Ratio in Duiven opgepakt wegens heling en bezit hard-drugs. De man had enkele mobiele telefoons bij zich en een aantal wikkels met hard-drugs.De Arnhemmer viel omstreeks 17.45 uur door de mand tijdens een verkeerscontrole. Hij zat als passagier in de auto van een 23-jarige automobilist zonder woon- of verblijfplaats. Bij de man werden meerdere mobiele telefoons, verdovende middelen en een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. De telefoons, het geld en de verdovende middelen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De Arnhemmer zit nog vast. De 23-jarige automobilist kon op verzoek van de agenten geen rijbewijs of identiteitsbewijs overhandigen. Hiervoor kreeg hij een proces-verbaal.

DUIVEN – Een 22-jarige Arnhemmer is woensdagmiddag 26 september op de Ratio in Duiven opgepakt wegens heling en bezit hard-drugs. De man had enkele mobiele telefoons bij zich en een aantal wikkels met hard-drugs.
De Arnhemmer viel omstreeks 17.45 uur door de mand tijdens een verkeerscontrole. Hij zat als passagier in de auto van een 23-jarige automobilist zonder woon- of verblijfplaats. Bij de man werden meerdere mobiele telefoons, verdovende middelen en een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. De telefoons, het geld en de verdovende middelen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De Arnhemmer zit nog vast. De 23-jarige automobilist kon op verzoek van de agenten geen rijbewijs of identiteitsbewijs overhandigen. Hiervoor kreeg hij een proces-verbaal.

WAGENINGEN – Een 53-jarige Wageningse fietsster kwam woensdagmorgen 26 september in botsing met een 63-jarige automobilist. Het ongeval gebeurde in de woonplaats van beide betrokkenen.
De 63-jarige Wageninger reed over de Kampweg en wilde de Rooseveltweg in slaan. Uit de tegenovergestelde richting, fietsend over het fietspad, kwam de vrouw aangereden. Mogelijk zag de automobilist de fietsster niet, waarna een aanrijding plaatsvond. Na het omgeval kampte de Wageningse met pijn in haar buik en heup. Ambulancepersoneel nam haar voor medische controle mee naar het ziekenhuis. Voor zover bekend kon de vrouw later die dag alweer naar huis.

VOORTHUIZEN – De politie heeft woensdagmorgen een verkeerscontrole gehouden op de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen. De aandacht ging met name uit naar jeugd en (brom)fietsers. Diverse verkeersdeelnemers passeerden tussen 07.10 uur en 08.20 uur de controlepost. Er werden tien bekeuringen uitgeschreven. Deze hadden betrekking op met de fiets door rood rijden (acht keer), met meer dan twee personen naast elkaar fietsen (eenmaal) en zonder helm op een bromfiets rijden (eenmaal)

EDE – Een 21-jarige Edenaar is woensdagmiddag 26 september in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou twee agenten woordelijk hebben bedreigd.
Surveillerende agenten liepen over de Nieuwe Stationsstraat en zagen de Edenaar met een snorfiets in het voetgangersgebied. Zij vroegen de man af te stappen en zijn identiteitbewijs te tonen. Dat laatste kon de man niet laten zien. De man zou zich vervolgens wat recalcitrant hebben gedragen. Bij de controle van de snorfiets en de persoonsgegevens, zou de Edenaar de agenten hebben bedreigd. Hierop werd hij aangehouden.
Het is nog onduidelijk waarom de bedreiging zou zijn geuit.



Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen