Gewonden in het verkeer dit weekend Wageningen/Stroe.

WAGENINGEN/STROE – Een aantal mensen moesten het afgelopen weekeinde naar het ziekenhuis, nadat zij betrokken waren geweest bij een ongeval in het verkeer. Hieronder volgt een overzicht.Een 5-jarig Nijmeegs meisje moest vrijdag 21 september naar het ziekenhuis in Ede. Zij zou nog onbekend letsel hebben opgelopen op de Diedenweg in Wageningen. Over deze weg reed omstreeks 17.30 uur een 48-jarige Bennekomse automobiliste. Het meisje zou met haar moeder en zusje tussen de geparkeerde auto’s aan de kant van de weg hebben gestaan. Plotseling zou zij zijn overgestoken. De automobiliste hoorde een klap en zag dat de linkerbuitenspiegel kapot was. Zij stopte en zag toen het meisje op de grond liggen.De huidige toestand van de Nijmeegse is momenteel niet bekend.Zaterdagmorgen 22 september (rond 08.30 uur) ging het weer mis in Wageningen, dit keer op de kruising Dolderstraat/Nobelweg. Daar zou een 23-jarige Wageningse automobilist vanaf de Dolderstraat de Nobelweg in hebben willen rijden. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een 20-jarige Groningse motorrijder aangereden. Bij hem achterop zat een 16-jarige Wageningse. Mogelijk door de laag hangende zon zag de automobilist de motor niet, waarna een botsing plaatsvond. Hierbij werd de Wageningse passagiere van de motor geslingerd en kwam zij op het wegdek terecht. Zij had toen pijn in haar rug. Ambulancepersoneel nam haar voor onderzoek en behandeling mee naar het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede.In Stroe kwamen medewerkers van het Verkeershandhavingsteam op vrijdagavond 21 september een 42-jarige Deventenaar tegen. De man zou met de achterzijde van zijn auto tegen een boom aan de A1 zijn gereden. Brandweerlieden moesten de man uit de auto ‘knippen’. De Deventenaar werd voor medische controle en behandeling per ambulance naar het UMC overgebracht. Omdat bij hem een alcohollucht zou zijn geroken, werd van de automobilist een bloedproef afgenomen. De huidige toestand van de man is nog onbekend.

WAGENINGEN/STROE – Een aantal mensen moesten het afgelopen weekeinde naar het ziekenhuis, nadat zij betrokken waren geweest bij een ongeval in het verkeer. Hieronder volgt een overzicht.
Een 5-jarig Nijmeegs meisje moest vrijdag 21 september naar het ziekenhuis in Ede. Zij zou nog onbekend letsel hebben opgelopen op de Diedenweg in Wageningen. Over deze weg reed omstreeks 17.30 uur een 48-jarige Bennekomse automobiliste. Het meisje zou met haar moeder en zusje tussen de geparkeerde auto’s aan de kant van de weg hebben gestaan. Plotseling zou zij zijn overgestoken. De automobiliste hoorde een klap en zag dat de linkerbuitenspiegel kapot was. Zij stopte en zag toen het meisje op de grond liggen.
De huidige toestand van de Nijmeegse is momenteel niet bekend.

Zaterdagmorgen 22 september (rond 08.30 uur) ging het weer mis in Wageningen, dit keer op de kruising Dolderstraat/Nobelweg. Daar zou een 23-jarige Wageningse automobilist vanaf de Dolderstraat de Nobelweg in hebben willen rijden. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een 20-jarige Groningse motorrijder aangereden. Bij hem achterop zat een 16-jarige Wageningse. Mogelijk door de laag hangende zon zag de automobilist de motor niet, waarna een botsing plaatsvond. Hierbij werd de Wageningse passagiere van de motor geslingerd en kwam zij op het wegdek terecht. Zij had toen pijn in haar rug. Ambulancepersoneel nam haar voor onderzoek en behandeling mee naar het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede.

In Stroe kwamen medewerkers van het Verkeershandhavingsteam op vrijdagavond 21 september een 42-jarige Deventenaar tegen. De man zou met de achterzijde van zijn auto tegen een boom aan de A1 zijn gereden. Brandweerlieden moesten de man uit de auto ‘knippen’. De Deventenaar werd voor medische controle en behandeling per ambulance naar het UMC overgebracht. Omdat bij hem een alcohollucht zou zijn geroken, werd van de automobilist een bloedproef afgenomen. De huidige toestand van de man is nog onbekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen