Babberich, Westervoort, Duiven, Voorthuizen, Ede

BABBERICH/WESTERVOORT – Bij verkeersongelukken in Babberich en Westervoort zijn dinsdag 25 september twee fietsende meisjes (12 en 13 jaar oud) gewond geraakt.Omstreeks 15.40 uur ging het mis op de Aerdtseweg (N811) in Babberich. Daar zou een 12-jarige Tolkampse fietsster de weg zijn overgestoken. Op dat moment kwam net een 59-jarige Herwense automobiliste aangereden. Na het ongeval kampte de fietsster met een pijnlijke voet, waarop zij voor medische controle en behandeling werd overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. De huidige toestand van het meisje is nog onbekend.In Westervoort zou ’s avonds (omstreeks 19.30 uur) een 13-jarige Westervoortse fietsster de Arke Noachstraat zijn overgestoken. Zij zou uit een bossage zijn gekomen en niet tijdig gezien zijn door een 21-jarige Westervoortse automobilist. Het meisje kampte na het ongeval met nekklachten, waarop ook zij naar het Rijnstate ziekenhuis werd vervoerd. Haar huidige toestand is nog onbekend.

BABBERICH/WESTERVOORT – Bij verkeersongelukken in Babberich en Westervoort zijn dinsdag 25 september twee fietsende meisjes (12 en 13 jaar oud) gewond geraakt.
Omstreeks 15.40 uur ging het mis op de Aerdtseweg (N811) in Babberich. Daar zou een 12-jarige Tolkampse fietsster de weg zijn overgestoken. Op dat moment kwam net een 59-jarige Herwense automobiliste aangereden. Na het ongeval kampte de fietsster met een pijnlijke voet, waarop zij voor medische controle en behandeling werd overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. De huidige toestand van het meisje is nog onbekend.

In Westervoort zou ’s avonds (omstreeks 19.30 uur) een 13-jarige Westervoortse fietsster de Arke Noachstraat zijn overgestoken. Zij zou uit een bossage zijn gekomen en niet tijdig gezien zijn door een 21-jarige Westervoortse automobilist. Het meisje kampte na het ongeval met nekklachten, waarop ook zij naar het Rijnstate ziekenhuis werd vervoerd. Haar huidige toestand is nog onbekend.

DUIVEN – Een 50-jarige Duivenaar is dinsdagmorgen 25 september in zijn woning aangehouden. In het huis werd een hennepplantage aangetroffen.
De politie had informatie dat er mogelijk een kwekerij in de woning was ingericht. Agenten gingen aan de deur en troffen de bewoner thuis. Op zolder stonden ongeveer 100 hennepplanten. De stroom zou illegaal zijn afgenomen.
De Duivenaar werd aangehouden en de kwekerij werd ontmanteld.

VOORTHUIZEN – Drie mannen (tussen de 30 en 43 jaar, woonplaats onbekend) zijn dinsdagmiddag 25 september aangehouden in Voorthuizen. Zij worden ervan verdacht een aantal goederen uit een winkel aan de Hoofdstraat in Voorthuizen te hebben weggenomen.
De mannen zouden spullen onder hun kleding hebben gestopt. Volgens de melding zouden zij buiten de winkel de goederen in tassen hebben gestopt. Van de mannen waren signalementen bekend. Agenten keken naar de verdachte uit en troffen de drie mannen elders op de Hoofdstraat aan. In hun tassen zaten onder meer kleding, drank en vlees. Deze waren dus mogelijk gestolen. Hierop werden de drie aangehouden.

EDE – Twee Edese meisjes liepen dinsdag 25 september letsel op bij een aanrijding in hun woonplaats.
Omstreeks 12.30 uur reed een 55-jarige Bennekomse automobiliste over de Jan Steenlaan in Ede. Zij wilde rechtsaf gaan, om de Frans Halslaan in te rijden. Mogelijk zag zij de van rechts komende scooter over het hoofd. Door de botsing kwamen de twee 17-jarige Edese meisjes die op de scooter zaten ten val. Eén van hen moest door een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Voor zover bekend heeft zij een enkel gebroken. De ander zou een schaafwond hebben opgelopen en mocht naar huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen