Pinautomaatrover geeft buit weer terug aan Wageningse vrouw.

WAGENINGEN – Een tot dusver onbekende man die donderdagavond 6 september een Wageningse vrouw beroofde van haar geld bij een pinautomaat heeft de buit ook weer teruggegeven. De man zelf is nog steeds spoorloos.Een 21-jarige Wageningse werd donderdagavond rond kwart voor zes van haar geld beroofd terwijl ze stond te pinnen bij de geldautomaat aan het Plantsoen. De dader zag kans het geld weg te grissen toen het uit de automaat kwam en zette het op een lopen. Het slachtoffer ging er echter achteraan en eiste haar geld terug. De man gaf eerst een deel terug maar toen het slachtoffer bleef aandringen gaf hij uiteindelijk het gehele bedrag terug. 

WAGENINGEN – Een tot dusver onbekende man die donderdagavond 6 september een Wageningse vrouw beroofde van haar geld bij een pinautomaat heeft de buit ook weer teruggegeven. De man zelf is nog steeds spoorloos.
Een 21-jarige Wageningse werd donderdagavond rond kwart voor zes van haar geld beroofd terwijl ze stond te pinnen bij de geldautomaat aan het Plantsoen. De dader zag kans het geld weg te grissen toen het uit de automaat kwam en zette het op een lopen. Het slachtoffer ging er echter achteraan en eiste haar geld terug. De man gaf eerst een deel terug maar toen het slachtoffer bleef aandringen gaf hij uiteindelijk het gehele bedrag terug. 

Getuigen gezocht
Volgens het slachtoffer ging het om een jongen van tussen de 18 en 25 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Hij droeg onder meer een groene broek en een bodywarmer. De politie heeft nog vergeefs naar hem gezocht en stelt een onderzoek. In verband daarmee komt de politie graag in contact met getuigen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen