Gewonden bij eenzijdig verkeersongeval A12 Zevenaar

ZEVENAAR – Bij een verkeersongeval op de Rijksweg A12 bij Zevenaar zijn op 30 augustus rond 20.45 uur een man en een vrouw (persoonsgegevens niet bekend) gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De twee zaten in een auto die door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Eén van de inzittenden werd uit de auto geslingerd en kwam onder de auto terecht. De ander kwam bekneld te zitten en moest worden bevrijd. De traumahelicopter kwam ter plaatse. De verkeersongevallenanalyse van de politie Gelderland-Midden zal onderzoek doen.Meer gegevens ontbreken op dit moment. Ook over de toestand van de slachtoffers is op dit moment geen nadere informatie beschikbaar.

ZEVENAAR – Bij een verkeersongeval op de Rijksweg A12 bij Zevenaar zijn op 30 augustus rond 20.45 uur een man en een vrouw (persoonsgegevens niet bekend) gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De twee zaten in een auto die door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Eén van de inzittenden werd uit de auto geslingerd en kwam onder de auto terecht. De ander kwam bekneld te zitten en moest worden bevrijd. De traumahelicopter kwam ter plaatse. 
De verkeersongevallenanalyse van de politie Gelderland-Midden zal onderzoek doen.
Meer gegevens ontbreken op dit moment. Ook over de toestand van de slachtoffers is op dit moment geen nadere informatie beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen