Renkumer aangehouden voor woningoverval 2008

RENKUM/ZEVENAAR – Rechercheurs van het overvallenteam van de politie Gelderland-Midden hebben woensdagochtend, 29 augustus een 31-jarige man uit Renkum aangehouden op verdenking van zijn betrokkenheid bij een woningoverval in Zevenaar in juni 2008. De man kwam als verdachte in beeld na een DNA-match. Hij zal vrijdag worden geleid voor de rechter-commissaris.Een destijds 59-jarige man uit Zevenaar werd in de late avonduren van zondag 22 juni thuis overvallen in zijn huis aan de Markt. Daarbij waren onder dreiging van een wapen geld en wat persoonlijke bezittingen buit gemaakt. VeroordeeldIn het onderzoek kon destijds een verdachte worden opgespoord en aangehouden. Het ging daarbij om een 26-jarige man uit Arnhem. Hij is inmiddels veroordeeld. Van de tweede dader ontbrak tot dusver elk spoor, totdat er een DNA-match plaatsvond. De Renkumer is ingesloten en zal over de zaak worden verhoord.

RENKUM/ZEVENAAR – Rechercheurs van het overvallenteam van de politie Gelderland-Midden hebben woensdagochtend, 29 augustus een 31-jarige man uit Renkum aangehouden op verdenking van zijn betrokkenheid bij een woningoverval in Zevenaar in juni 2008. De man kwam als verdachte in beeld na een DNA-match. Hij zal vrijdag worden geleid voor de rechter-commissaris.
Een destijds 59-jarige man uit Zevenaar werd in de late avonduren van zondag 22 juni thuis overvallen in zijn huis aan de Markt. Daarbij waren onder dreiging van een wapen geld en wat persoonlijke bezittingen buit gemaakt. 
Veroordeeld
In het onderzoek kon destijds een verdachte worden opgespoord en aangehouden. Het ging daarbij om een 26-jarige man uit Arnhem. Hij is inmiddels veroordeeld. Van de tweede dader ontbrak tot dusver elk spoor, totdat er een DNA-match plaatsvond. De Renkumer is ingesloten en zal over de zaak worden verhoord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen