Politieberichten West-Veluwe Vallei

BARNEVELD – De politie heeft op donderdag 23 augustus in Barneveld een 40-jarige man in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld. De man waarschuwde zelf de politie nadat hij zijn 47-jarige vriendin en twee getuigen had mishandeld. Omstreeks 19.15 uur kwam de melding bij de politie binnen. Gewaarschuwde agenten zagen zichtbare verwondingen bij de vriendin van de man en de getuigen. De Barnevelder zou hun hebben geslagen en geduwd. Ook zagen de agenten sporen van vernieling in de woning. De man zou met huisraad en etenswaren naar zijn slachtoffers hebben gegooid. Hierop werd de man aangehouden en meegenomen voor verhoor. Waarom de man zelf de politie alarmeerde, is nog niet duidelijk. De Barnevelder is ingesloten voor nader onderzoek.

BARNEVELD – De politie heeft op donderdag 23 augustus in Barneveld een 40-jarige man in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld. De man waarschuwde zelf de politie nadat hij zijn 47-jarige vriendin en twee getuigen had mishandeld. 
Omstreeks 19.15 uur kwam de melding bij de politie binnen. Gewaarschuwde agenten zagen zichtbare verwondingen bij de vriendin van de man en de getuigen. De Barnevelder zou hun hebben geslagen en geduwd. Ook zagen de agenten sporen van vernieling in de woning. De man zou met huisraad en etenswaren naar zijn slachtoffers hebben gegooid. Hierop werd de man aangehouden en meegenomen voor verhoor. Waarom de man zelf de politie alarmeerde, is nog niet duidelijk. De Barnevelder is ingesloten voor nader onderzoek.

WAGENINGEN – De politie heeft op donderdag 23 augustus in Wageningen een 22-jarige man opgepakt wegens huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht zijn 21-jarige vriendin te hebben mishandeld. 
Omstreeks 15.15 uur verscheen op het politiebureau in Wageningen de 21-jarige vrouw om aangifte te doen tegen haar 22-jarige vriend. Het stel zou ruzie hebben gekregen, waarbij de 22-jarige Wageninger zijn vriendin zou hebben geslagen en geknepen. De agenten zagen zichtbare verwondingen bij de vrouw, zoals rode striemen op haar armen. Ook zou de man vernielingen aan haar auto hebben aangebracht. Even later werd de man in zijn woning aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

WAGENINGEN De politie heeft donderdag 23 augustus op de Arboretumlaan in Wageningen het rijbewijs van een 79-jarige man uit die plaats ingenomen in verband met het rijden onder invloed. De man viel door de mand nadat hij betrokken was geraakt bij een verkeersongeval. Agenten vermoedden dat de 79-jarige Wageninger gedronken had en namen hem mee naar het politiebureau. Daar werd bij een ademanalyse een alcoholpromillage van 1,39 gemeten, ruim twee en half keer zoveel dan is toegestaan. Hierop werd het rijbewijs van de man ingevorderd. Ook werd hem een rijverbod van zes uur opgelegd. Het Openbaar Ministerie beslist over de teruggave van het document. 

WAGENINGEN De politie heeft donderdag 23 augustus in Wageningen in een onderzoek naar een oplichting een 53-jarige vrouw uit die plaats aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht eerder dit jaar geld afhandig te hebben gemaakt van een 85-jarige plaatsgenote. Eerder dit jaar zou er meerdere keren geld van de rekening van de 85-jarige Wageningse zijn gepind. Dit kon zij niet verklaren en deed daarom aangifte. De politie startte een onderzoek, dat leidde naar de 53-jarige vrouw uit Wageningen die een familielid van het slachtoffer bleek te zijn. De vrouw werd in haar woning aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ze is ingesloten voor nader onderzoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen