Overleden motorrijder in Kootwijkerbroek is een 20-jarige man uit Hoofddorp

KOOTWIJKERBROEK – De motorrijder die op woensdagavond 22 augustus ter plekke is overleden aan zijn verwondingen bij een aanrijding op de Dwarsgraafweg in Kootwijkerbroek is een 20-jarige man uit Hoofddorp. De motorrijder kwam omstreeks 18.15 uur in botsing met een busje op de kruising Dwarsgraafweg met de Essenerweg. De bestuurder van het busje, een 22-jarige man uit Lunteren kwam met de schrik vrij. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Hiervoor was de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer.

KOOTWIJKERBROEK – De motorrijder die op woensdagavond 22 augustus ter plekke is overleden aan zijn verwondingen bij een aanrijding op de Dwarsgraafweg in Kootwijkerbroek is een 20-jarige man uit Hoofddorp. 
De motorrijder kwam omstreeks 18.15 uur in botsing met een busje op de kruising Dwarsgraafweg met de Essenerweg. De bestuurder van het busje, een 22-jarige man uit Lunteren kwam met de schrik vrij. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Hiervoor was de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Zie eerder bericht: http://rheden.nieuws.nl/politieberichten/80280

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen