VVD Rheden toont haar standpunten

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – De VVD in de gemeente Rheden gebruikt tijdens de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 als eerste eigen filmbeelden als een nieuw campagnemiddel.

Met 4 eigen filmpjes, die hieronder terug te vinden zijn op YouTube en op de site van de VVD Rheden (www.rheden.vvd.nl) neemt VVD Rheden een uniek initiatief.
Lijstrekker Ronald Haverkamp:
“Social Media is niet meer weg te denken in deze tijd. Veel van onze inwoners hebben de behoefte om van achter hun computer te bekijken wat de standpunten van de verschillende lokale politieke partijen zijn. Ook de jeugd geeft aan hier grote behoefte aan te hebben. VVD Rheden speelt hier op in door het medium film te gebruiken en door zeer actief te zijn op sociale media.”
“Daarnaast blijven we ook de traditionele campagnemiddelen inzetten, zoals poster, folders en advertenties. Op deze wijze weten wij alle doelgroepen goed te bereiken.” Aldus Ronald Haverkamp, lijsttrekker van de VVD voor de gemeente Rheden. 
De VVD heeft voor wat betreft een viertal standpunten, eigen filmpjes gemaakt, waarin Ronald Haverkamp weergeeft hoe VVD Rheden hierover denkt. Onderstaand vindt u de diverse filmpjes met een korte toelichting
Sportparken en sportvelden:
In dit fimpje is te zien wat de VVD de afgelopen jaren bereikt heeft bij de herinrichting van de verschillende sportparken. Ook wordt duidelijk wat de VVD de komende jaren nog meer wil doen op de sportparken.
De IJssellijn:
De mogelijke toename van het goederenvervoer op de IJssellijn is een doorn in het oog van VVD Rheden. In dit filmpje is te horen waarom de VVD dit niet wil en welk alternatief beter is.
Economie:
De VVD is voorstander van een aantrekkelijk ondernemersklimaat. De invloed van de gemeente is vooral groot bij het verbeteren van de openbare ruimte in de winkelcentra/- straten. In dit filmpje is te zien wat er in dit kader volgens de VVD moet gebeuren.
Gemeente Veluwezoom:
De gemeente Rheden is een toeristische gemeente. Onze lokale ondernemers maken hier echter nog niet voldoende gebruik van. Om Rheden nog meer op de kaart te zetten en een naam te kiezen waaruit blijkt waar de gemeente om bekend is wilt VVD Rheden onderzoeken of een naamswijziging deze doelstelling kan verbeteren. Dit zou bijvoorbeeld de Gemeente Veluwezoom kunnen zijn.
Voor meer standpunten en extra informatie, kijk op www.rheden.vvd.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
extra-informatie
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen