PvdA in gesprek met bewoners op zaterdag 22 februari

REGIO – Zaterdag 22 februari slingert vanaf 12.00 een rode karavaan van PvdA’ers door een flink aantal gemeenten de regio om te horen en te zien wat er leeft in de gemeenten. Van Doesburg tot Wageningen bundelt de PvdA haar krachten en gaan meer dan tientallen PvdA-leden de straat op. 

Kamerlid John Kersten en Statenlid Piet Wanrooij gaan samen met wethouders, fractieleden en lokale vrijwilligers in gesprek met de inwoners van Wageningen, Renkum, Overbetuwe, Doesburg, Westervoort, Rheden en Lingewaard. Om 13.30u zijn we te vinden in de Groenestraat in Rheden, voor het PvdA-kantoor.

 Wat wordt de komende jaren voor inwoners van gemeenten belangrijk; Een buurt waar de inwoners, jong en oud, de zekerheid van een baan hebben. Waar ouderen en zieken de zorg krijgen die ze nodig hebben. “We staan voor een goede buurt waar iedereen zich thuis voelt” , daarom gaan we zaterdag 22 februari de straat op en vragen we de bewoners wat er speelt. We hopen veel mensen te spreken.”
De PvdA trekt in de regio nu al samen op, om met eigen ogen te zien wat er speelt bij de buren, hoe ze kunnen leren van oplossingen elders en hoe ze elkaar kunnen versterken.
De middag wordt afgesloten in zalencentrum de Kuul (de Brink) in Huissen om 16.15 uur, daar staat koffie en thee klaar en kunnen bewoners napraten met John Kersten, Piet Wanrooij en de lokale PvdA’ers.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen