OPA Rheden heeft al 9 kandidaten op de lijst

GEMEENTE RHEDEN – De OPA (Ouderen Politiek Actief ) partij Rheden neemt deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.

De landelijke OPA beweging is een netwerk organisatie waarin de lokale OPA partijen zich verenigd hebben. De lokale partijen bepalen zelf het gemeentelijk programma. Dit kan betekenen dat OPA Arnhem bijvoorbeeld een wat ander programma heeft dan OPA Rheden. De op te lossen problemen in Rheden kunnen immers anders zijn dan die in Arnhem
Op de lijst staan kandidaten met en zonder politiek ervaring.
Lijsttrekker is Olof Wullink. Olof is momenteel lid van de Provinciale Staten van Gelderland. Daarnaast is Olof van uit de ANBO lid van het doelgroeppanel  voor het Nationaal Ouderenprogramma  aan de Radboud Universiteit in  Nijmegen. 
Nummer 2 op de lijst is Lineke Wassenaar zittend raadslid voor de VVD in Rheden. Daarnaast is zij lid van de Raad van Toezicht bij een klein woonzorgcentrum in Arnhem. Voorts adviseert zij bedrijven over sociaal beleid.
Op plaats 3 staat Annette Boehmer. Annette is jurist een voert een juridische en fiscale praktijk. Zij heeft jarenlange bestuurlijke ervaring in de politiek. Daarnaast heeft zij grote ervaring in de ouderenzorg  ook al vanwege haar activiteiten  in de Senior Service organisatie
Carry Laagland op plaats  4 is ervaringsdeskundig bij de uitvoering van de WMO
Wim Keimpema heeft in het verleden reeds een periode zitting gehad in de gemeenteraad, hij staat op plaats 5.
Plaats 6 wordt ingenomen door Wil Hoogstraten. Wil werkt  bij een bekend advocatenkantoor waar hij de juridische aspecten van de WMO behandeld.
Jolanda Derksen op  plaats 7 is actief in de paardenwereld maar door de economische crisis gedwongen opzoek naar een nieuwe  uitdaging.
Waan Beumer staat op plaats 8 en is een gepensioneerde MKB ondernemer.
De kandidatenlijst wordt gesloten door Ton Janssen. Ton was in zijn werkzame leven kok  in een groot verzorgingshuis hier in de gemeente.
Er hebben zich nog vele, zeer goede andere kandidaten gemeld. Door de krappe tijdsplanning in het registratie verkiezingsproces echter zoals het verzamelen van ondersteuningsverklaringen was het helaas niet meer mogelijk deze in de lijst op te nemen. 
Voor meer informatie over OPA Rheden kijk eens op:
http://www.opabeweging.nl/nieuws-detail/opabeweging-nl-rheden
wilt u extra inlichtingen over OPA Rheden, neem dan contact op met lijsttrekker Olof Wullink 06-51929259
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen