Meldpunt Zonnepanelen geopend door Groen Links Rheden

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – GroenLinks Rheden is voorstander van het zelf opwekken van duurzame energie. Dat kan bijvoorbeeld met zonnepanelen. Dat is duurzaam, bespaart op energiekosten en levert op een gegeven moment gewoon geld op.

Veel inwoners, bedrijven en organisaties in de gemeente Rheden hebben al actie ondernomen en hebben zonnepanelen op hun dak geplaatst. 
GroenLinks wethouder Harrriët Tiemens heeft de afgelopen periode zich onder andere actief ingezet voor zonnepanelen op gemeentelijke daken. 
Dat heeft erin geresulteerd dat maar liefst 35% van het geschikt gemeentelijk dakoppervlak inmiddels is benut voor zonne-energie. De gemeente heeft in totaal 750 zonnepanelen laten plaatsen.
GroenLinks Rheden staat achter deze initiatieven en wil deze in het zonnetje zetten. Vandaar dat GroenLinks een Meldpunt Zonnepanelen heeft opgezet. Niet om misstanden aan de orde te stellen, maar om successen te delen.
Het meldpunt is op 26 januari 2014 geopend. Op 12 februari 2014 zal het meldpunt gesloten worden. De komende drie weken hebben alle inwoners de gelegenheid om hun initiatief te melden. 
Uw zonnepanelen aanmelden? Dat kan op de website van GroenLinks Rheden; 
of neem contact op met de coordinator van dit GroenLinks initiatief: Ron Oei, telefoon: 06 – 40121410, email: [email protected]
(Foto: Lijsttrekker GroenLinks Rheden, Constans Pos bij de zonnepanelen op zijn dak: Geen woorden, maar daden) 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
groenlinks1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen