VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

Foto: VVD Rheden

VVD RHEDEN – Vrijdag 15 november was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de VVD-fractie om lokale ondernemers in het zonnetje te zetten. Ondernemers zijn harde werkers, soms met werkdagen van 16 uur, dragen bij aan de lokale economie en bieden arbeidsplaatsen. Ze zijn dus belangrijk.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Het is erg leuk en goed om te zien dat de gemeente Rheden ondernemers heeft in uiteenlopende branches. Van winkelier tot  meubelmaker tot constructiebedrijf en wasserij. Grote en kleine ondernemers en allemaal met oog voor hun medewerkers en hun klanten.

Een delegatie van de VVD is op bezoek geweest bij Matser Autoservice, Wijnhandel Appeldoorn en Meubel- en interieurbouw Lensink in Velp, Ciss Bloemen in Rheden, Moriën Lasvast in Spankeren en Wasserij Barth Slijkhuis in Laag-Soeren.  Als blijk van waardering hebben zij allemaal een bloemetje of een flesje wijn ontvangen. Uiteraard afkomstig van lokale ondernemers!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Op zaterdag 16 november heeft de VVD een werkbezoek gebracht bij 2 agrarische bedrijven. In de Fraterwaard bij Alma Fredriks en Erik Tijhaar en bij Ria en Henk Kragt in de Havikerwaard. Het is hard werken op de boerderij en ook deze ondernemers hebben hart voor hun boerenbedrijf én voor hun dieren.

Op de foto’s de ondernemers met de VVD-fractie van gemeente Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden