PvdA Rheden komt bij u langs

RHEDEN – Zaterdag 30 november gaat de Partij van de Arbeid weer in het hele land de straat op. Honderden vrijwilligers gaan samen met Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, Europarlementariërs, lokale bestuurders en gemeenteraadsleden in tientallen steden en dorpen van deur tot deur. 

Zij spreken met inwoners over hun buurt, problemen  die spelen en ideeën die ze hebben. De fractie- en bestuursleden zijn vanaf 10.30 uur in het centrum van Rheden te vinden. Van daaruit gaan zij het dorp in om de inwoners thuis te bezoeken.
Nu het kabinet Rutte-Asscher aan het werk is, wil de PvdA de vinger aan de pols houden en zelf zien hoe de plannen uitwerken voor de mensen om wie het gaat. Ook zijn we benieuwd wat de bewoners in Rheden zien als prioriteit voor dit kabinet. We stellen mensen daarom de vraag:  “Wat is voor u het belangrijkste dat het Kabinet Rutte-Asscher over vier jaar bereikt moet hebben?” 
Bij problemen die we tijdens ‘PvdA in de buurt’ tegenkomen komt onze gemeenteraadsfractie of het lokale Ombudsteam in actie en we geven die door aan de Tweede Kamerfractie in Den Haag. Natuurlijk stellen wij ook de lokale zaken aan de orde. Wat te denken van het dorpshuis in Rheden of andere belangrijke zaken. Ook daar willen wij graag met u over praten.
Wij ontmoeten u graag in Rheden op 30 november aanstaande!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen