Kandidatenlijst en programma D66 Rheden vastgesteld!

GEMEENTE RHEDEN – Tijdens de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van 28 november is de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2014 vastgesteld.  Eveneens is het programma definitief geworden.

D66 Rheden-Rozendaal is er in geslaagd een mooie kandidatenlijst op te stellen voor de gemeenteraadsverkiezing in de gemeente Rheden. Het advies van de stemadviescommissie is met een schriftelijke verkiezing bevestigd door de leden van afdeling. Het bestuur geeft aan trots te zijn op de lijst. De kandidaten zijn  betrokken, integere en deskundige mensen; enthousiaste kandidaten met verschillende, elkaar aanvullende kwaliteiten. 
De lijst wordt aangevoerd door Krista den Hertog-Heins uit Velp, de huidige fractievoorzitter. Zij is in juni al tot lijsttrekker gekozen. Nummer twee is het zittende raadslid Dorus Klomberg. Op de nummers drie en vier staan respectievelijk de nieuwkomers Erik Roumen en Marijn Willemen. Ada Spaargaren, op dit moment eveneens raadslid, bezet de vijfde plaats op de lijst. 
Tijdens de AAV is ook het verkiezingsprogramma besproken en vastgesteld. D66 Rheden-Rozendaal gaat zich inzetten voor een duurzame ontwikkeling van de gemeente Rheden. Vol vertrouwen ziet D66 Rheden de gemeenteraadsverkiezing tegemoet!
Kandidatenlijst D66:
  1. Krista den Hertog-Heins
  2. Dorus Klomberg
  3. Erik Roumen
  4. Marijn Willemen
  5. Ada Spaargaren
  6. Florian Orth
  7. Gillian Brouwer
  8. Patrick Jansen
  9. Paul Jans
  10. Floris van Zetten
  11. Nicole Olland
  12. Joost Smeltink
  13. Ron König
  14. Bert Hageman
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen