PvdA Rheden zoekt fractieassistent(e)

Foto: PVDA

VACATURE – De PvdA fractie zoekt op korte termijn een fractieassistent(e). De fractie heeft behoefte aan extra handjes om haar werk nog beter te doen. Daarnaast ziet zij het ook als een opstap voor mensen die in de toekomst actief willen worden in de gemeentepolitiek.

Na een proeftijd volgt een aanstelling voor de termijn van tenminste een jaar!  Dat is tot na de Gemeenteraadsverkiezingen. Als fractiemedewerker ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Het aantal uren inzet wordt in onderling overleg bepaald.

De vacature is ook via de media open gesteld. Lidmaatschap van de PvdA is geen vereiste. Uiteraard heb je als kandidaat wel affiniteit met onze partij en met het sociaal-democratische gedachtengoed. Een selectiegesprek maakt deel uit van de procedure.

Meer weten of solliciteren: https://rheden.pvda.nl/nieuws/pvda-rheden-zoekt-fractiemedewerker/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden