PVDA Rheden/Rozendaal trots op kandidatenlijst

Foto:

De PvdA afdeling Rheden presenteert met trots haar conceptkandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente Rheden op 19 maart 2014. De lijst wordt op donderdag 28 november vastgesteld door haar leden tijdens een algemene ledenvergadering om 20 uur in Parkstaete te Velp.

Een kandidaatstellingscommissie, onder leiding van vooraanstaande PvdA’ers, is de afgelopen maanden druk geweest met het voeren van gesprekken om tot een sterke, rode lijst te komen. 
1. Lijsttrekker Herriët Heersink
De commissie stelt voor om als lijsttrekker te benoemen, Herriët Heersink (54 jaar) uit Velp. De eerste vrouwelijke lijsttrekker in de geschiedenis van de PvdA Rheden.  Zij is dit jaar in onze gemeente komen wonen vanuit de gemeente Laren. Ook daar is zij actief geweest als Raadslid en Afdelingsvoorzitter. 
2. Gea Verkerk-Hofstede
Op plaats 2 stelt de commissie voor om Gea Verkerk-Hofstede (42 jaar) uit De Steeg, te benoemen. Gea is de afgelopen vier jaar een namens de PvdA Raadslid in de Rhedense gemeenteraad en voor velen, zowel burgers als in de politiek, een coöperatief fractielid dat zich aan haar woord houdt. 
3. Marion Schoeman-Rossen
Voor plaats 3 wordt geadviseerd Marion Schoeman-Rossen (59 jaar) uit Velp te benoemen – een sociaaldemocrate in hart en nieren die al jaren op energieke wijze actief is als bestuurslid binnen onze afdeling. 
4. Niels Booij
Met Niels Booij (29 jaar) op plaats 4 kiest de commissie voor de toekomst en de jeugd daarnaast is Niels de afgelopen een verdienstelijk penningmeester geweest voor de afdeling. 
5. Heleen Denie
Tot slot bijzondere aandacht voor Heleen Denie (58 jaar) uit Velp op plaats 5 die de afgelopen vier jaar de drijvende kracht van de fractie is geweest. Vele moties, amendementen en notities waren van haar hand en zij heeft al vele jaren, goede contacten in onze gemeente.
Evenwichtig
Daarnaast is de voorgestelde lijst een evenwichtige vertegenwoordiging over de dorpen van de gemeente Rheden. 
De PvdA zal de komende maanden, net als de afgelopen maanden, alle dorpen bezoeken om te horen wat onze burgers bezighoudt, omdat de PvdA graag samen met u werkt aan een socialer Rheden. Ook kunt u uw zorgen, vragen en reacties melden op onze Facebookpagina

  

kandidatenlijst-pvda
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen