Rhedens Dorpsbelang geeft politiek aandachtspunten 

RHEDEN – Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang heeft afgelopen week, een brief met bijlage gestuurd aan de gemeenteraadsleden en raadvolgers

Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 bereiden alle politieke partijen zich de komende maanden voor op het formuleren van hun verkiezingsprogramma en de campagne. 
Daarom heeft Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang een aantal punten benoemd die het dorp Rheden aangaan. Ter inspiratie van de partijen en in de hoop dat zij aan inwoners van het dorp Rheden, en in hun programma concreet aangeven wat zij (kunnen) betekenen.  
Aandachtspunten:
  1. “Rhedens Dorpsgezicht”
  2. Structuurvisie
  3. Verslonzing
  4. Woningvoorraad
  5. Woningtoewijzingsbeleid
  6. Bedrijventerreinen
  7. Ouderen en kwetsbaren
  8. Burgerparticipatie
  9. Dorpshuis
  10. Jeugd en Jongeren
  11. Intensivering goederentreinen
  12. Leegstand 
  13. Bedrijven Investerings Zone (BIZ)
“Volgens mij is het redelijk uniek wat wij doen, inspireren en opkomen voor dorpse belangen. Dat moet de kiezer naar ons idee, terugvinden in de programma’s en beloften die partijen ongetwijfeld zullen doen.” Aldus Chris van Zwam covoorzitter Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang.
Klik HIER voor de volledige brief met bijlage waarin de punten verduidelijkt worden.
Klik HIER en kijk ook eens op de website van Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen