Word actief voor GroenLinks Rheden! Word raadslid!

Foto: GroenLinks Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks Rheden is op zoek naar enthousiaste raadsleden en wil samen met jouw campagne voeren voor een groene en sociale gemeente. Werk jij mee aan een groene, eerlijke en inclusieve gemeente?

GroenLinks Rheden biedt:

In een enerverende politiek bestuurlijke omgeving en een fractie waar je je thuis kunt voelen kan je veel betekenen voor kiezers en gemeenschap van gemeente Rheden. En over een veelheid van onderwerpen en kwesties meepraten en beslissen.

Constans Pos

“Wij weten dat het kan: een eerlijk, groen en zorgzaam Nederland. Een inclusieve samenleving, waarin iedereen niet alleen gelijkwaardig is, maar ook zo wordt behandeld. Voor een land waarin de hoop het wint van de angst, de vernieuwing van de status quo, en eerlijk delen van egoïsme. En om dit te bereiken hebben we jou nodig!”

Visie op de samenleving met de kernwaarden van GroenLinks Rheden:

Groen – eerlijk – inclusief – resultaatgerichtheid – korte én lange termijn denken – maatschappelijke betrokkenheid – authenticiteit – integriteit.

Meer weten?

Bel Constans Pos: 06 – 5330 3442 of mail GroenLinks Rheden [email protected]. Stuur je motivatie en Curriculum Vitae in vóór 27 september. Kijk voor meer informatie ook op: https://groenlinks.nl.

GroenLinks Rheden

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen