Lijsttrekker en kandidatenlijst GPR Burgerbelangen bekend

Foto: gpr-burgerbelangen

POLITIEK – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 is Thomas Eskes lijsttrekker van de Rhedense partij GPR Burgerbelangen. Afgelopen week hebben de leden de kandidatenlijst vastgesteld. De keuze voor Eskes als lijsttrekker was unaniem.

Thomas Eskes is vanaf zijn zeventiende politiek actief voor GPR Burgerbelangen. In de raadsperiode 2014-2018 was hij raadsvolger, en sinds maart 2018 is hij lid van de Rhedense gemeenteraad. Vanaf 1 juli 2021 is hij tevens fractievoorzitter.

Thomas is met zijn 26 jaar de jongste lijsttrekker in Rheden. Hij is vader van twee jonge kinderen en werkt als financieel expert bij de gemeente Apeldoorn. Hij heeft welbewust voor een lokale partij gekozen. “Bij ons staat niet een of andere ideologie centraal, maar louter het lokale belang”, aldus Eskes.

Kandidatenlijst met experts
Ook de kandidatenlijst hebben de leden unaniem vastgesteld. “Het zijn stuk voor stuk kanjers” zegt Thomas Eskes, “Jammer dat ze niet allemaal op plek twee kunnen, helaas mag dat niet”.  Zes nieuwe kandidaten werken al een jaar als schaduwfractie samen met de huidige fractie daarmee zijn de eerste elf kandidaten ingewerkt.

De kandidaten zijn stuk voor stuk experts. Ze staan allemaal door hun werk, vrijwilligerswerk of het verenigingsleven midden in de Rhedense samenleving. Het bestuur van GPR Burgerbelangen is er trots op dat deze kandidaten hun kennis en energie namens de partij aan de gemeenteraad te willen toevoegen:

1. Thomas Eskes, Dieren                    11. Bianca Liesting-Pieper, Dieren
2. Arjan Bosveld, Velp                         12. Arthuur Wolthuis, Dieren
3. Magda Rook, Dieren                       13. Mignon van Dodewaard, Dieren
4. Boudewijn van de Geijn, Velp         14. Marcel Brouwer, Dieren
5. Frans Kooistra, Rheden                  15. Tonet van Zeist, Dieren
6. Maikel Kooistra, Spankeren            16. Gerda Eulink-van Straaten, Velp
7. Liane Huijsmans, Velp                     17. Joyce Bosveld-Brachten, Velp
8. Johan Thijsse, Velp                         18. Frans van Wijck, Dieren
9. Ronald ter Hoeven, Velp                 19. Annie Bosveld-Coenraadst, Velp
10. Richard Sivasli, Dieren

Belangstellenden kunnen kennismaken met de kandidaten op de website www.gprburgerbelangen.com. Door een klik op hun foto’s is te lezen wie ze zijn, wat ze doen, waarom zij kandidaat zijn voor de gemeenteraad en daarbij gekozen hebben voor GPR Burgerbelangen.

 

#GR22 #GRV2022 Gemeenteraadsverkiezingen

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen