Kandidatenlijst van de Volkspartij Politiek Rheden

Foto: Volkspartij-Politiek-Rheden

RHEDEN – De Volkspartij Politiek Rheden presenteert met trots haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 worden gehouden.

De volledige lijst van Volkspartij Politiek Rheden:

1. Theo Kooijmans (Velp-Zuid).

Theo is een oude bekende in de gemeentelijke politieke arena. Hij was gemeenteraadslid in de periode 2002-2006, heeft daarna enkele jaren de column Theo geschreven in het Streekjournaal en presenteerde een politiek praatprogramma op de lokale radio-omroep. In het dagelijks leven is Theo projectmanager informatietechnologie.

2. Henk Reusink (De Steeg,).

Henk is sinds 2015 pensionaris en voorheen horeca exploitant en ondernemer in hart en nieren, sociaal gedreven en bekend van Theothorne te Dieren.

3. Wim Budel (Velp).

Wim heeft meer dan 30 jaar in dienst van Defensie gewerkt in de verzorgende sector. Een karakteristieke, authentieke man die geliefd is bij velen.

4. Peter van Heumen (Dieren).

Peter is elektronicus en ondernemer te Dieren met zijn bedrijf Backwood Music. Hij kan zich niet vinden in de huidige gemeentepolitiek en wil daar graag verandering brengen.

5. Michael Crum (De Steeg).

Michael, met 20 jaar onze jongste, werkt in de horeca én is student commerciële economie aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Michael wil meer aandacht voor de jeugd in de lokale politiek.

6. Henk Hagen (Velp).

Henk heeft als veteraan van de Koninklijke Marine veel meegemaakt bij verschillende acties. Ook in de politiek is hij een veteraan. Hij heeft acht jaar ervaring in de gemeentepolitiek. Eerst vier jaar als raadsvolger en daarna vier jaar als gemeenteraadslid.

De Volkspartij Politiek Rheden is een onafhankelijke lokale partij met een pragmatische koers en die naar bevindt van zaken politieke standpunten inneemt zonder een dictaat van bovenaf. Wij denken dat veel van onze inwoners zich niet in de huidige gemeenteraad vertegenwoordigd voelen. Dat zijn de kiezers die landelijk op partijen als de PVV, Forum voor Democratie, JA21, Code Oranje of BBB stemmen. Ons sociale hart delen we met de SP en de PVV.

Wij willen in de gemeenteraad graag de kiezers vertegenwoordigen die genoeg hebben van het arrogante, gevoelloze en leugenachtige gedrag van een overheid die daar vaak ook nog mee wegkomt.

Wij zijn er allereerst voor de inwoners van Rheden. Veiligheid, wonen, zorg en welzijn, sociale aspecten en leefbaarheid voor de Rhedense burgers staan op de eerste plaats. Daarnaast vinden wij dat de (inter)nationale politiek niet los kan worden gezien van de lokale politiek. Keuzes die in Brussel en Den Haag gemaakt worden hebben vaak rechtstreeks invloed op het leven van de Rhedense burger.

Wij willen de kiezers vertegenwoordigen die genoeg hebben van klimaatgedram en duurzaamheidshysterie, die genoeg hebben van de schandalige behandeling van boeren, die met zorg de toenemende macht van een allesoverheersend Europa bezien en gruwen van de massa-immigratie die ons sociale stelsel onder druk zet en de woningtekorten opdrijft.

Zie voor meer informatie ons programma op Volkspartij Politiek Rheden.

Namens: Theo Kooijmans Volkspartij Politiek Rheden 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen