Heel Rheden Bakt is een mooi succes

Foto: CDA Rheden

GEMEENTE RHEDEN – De actie Heel Rheden bakt, georganiseerd door het CDA Rheden, is een mooi succes geworden! Inwoners werden opgeroepen om mee te doen aan deze actie door iets te bakken en daar werd overweldigend enthousiast op gereageerd.

Meer dan 40 baksels, heerlijke taarten, lekkere cup cakes en luchtige cakes zijn in het weekend gebakken en rondgebracht naar diverse inwoners, vrijwilligers of organisaties in de gemeente Rheden die wel wat extra aandacht of waardering kunnen gebruiken. Zo kwam er een tip binnen van een familie waarbij de vrouw des huizes dit jaar is getroffen door een hersenbloeding. De vader houdt nu het huishouden draaiend met thuiswerken en de zorg voor de eigen kinderen en de pleegkinderen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Heel Rheden Bakt

De betrokken inwoners uit onze gemeente spraken hun waardering uit voor de zoete gift en de geste van de CDA ploeg die de bezorging deed. Door deze actie hebben er prachtige ontmoetingen en openhartige gesprekken plaatsgevonden. In deze donkere dagen, die ook nog steeds in het teken van de corona perikelen staan, was deze hartverwarmende actie een welkome afleiding.

CDA Rheden hecht veel waarde aan een samenleving waarin “verbinding” voorop staat. Juist in aanloop naar Valentijnsdag, een dag van verbinding bij uitstek. En niet voor niets heet het verkiezingsprogramma van CDA Rheden: “Zij aan Zij”.

Heel Rheden Bakt

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen