CDA Rheden: “Geen McDonalds in Rheden”

Foto: rheden.nieuws.nl

INGEZONDEN – CDA Rheden pleit tegen een Mc Donalds in Rheden. Het bedrijfsconcept van de McDonalds gaat uit van heel veel verkeersbewegingen. Op de beoogde locatie in Rheden is dit bedrijfsconcept volgens CDA Rheden verkeerskundig heel erg ongelukkig. De weg is ter plekke nauw door bebouwing, op nog geen 100 meter ligt een belangrijk kruispunt, en dagelijks komen er honderden schoolkinderen voorbij gefietst.

Als er duizenden auto’s en fietsers bijkomen die allemaal moeten afslaan, invoegen en oversteken, kan het niet anders dan dat er levensgevaarlijke situaties gaan ontstaan en dat er continu opstoppingen zullen zijn. En dus lijkt het logisch dat de Arnhemsestraatweg volledig opnieuw wordt ingericht. Voor ons spreekt het vanzelf dat de rekening hiervoor niet door de belastingbetaler hoeft te worden betaald.

In de gemeenteraad heeft het CDA Rheden nadrukkelijk aandacht gevraagd voor de verkeerssituatie. Ook hebben ze meerdere schriftelijke vragen gesteld over de McDonalds. Allicht is het een wel héél erg onlogische plek voor een fastfood-restaurant.

Ingezonden door: CDA Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen