Sinterklaas 2013 in Velp

Foto:

Alle informatie rond Sinterklaas wordt door Rheden Nieuws verzameld in dit bericht. De intocht én publieke activiteiten. Nieuwe informatie wordt in dit bericht bij geplaatst, dus check regelmatig. Verslagen en foto’s worden ook in deze categorie gepubliceerd.

Mist u iets en wilt u dit graag vermeld zien in dit overzicht? Neem dan contact op met de redactie: [email protected] of kijk op rheden.nieuws.nl/contact

Foto boven: Intocht 2012 
Intocht Velp 2013 (Let op: Route gewijzigd!!!)
Zondag 24 november van 13.30 – 14.00u
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen dit jaar aan in de Emmastraat bij de kerk. Na het welkom gaat de route via de Hoofdstraat naar het Oranjeplein, waar Sinterklaas om 14.00 uur door wethouder Elsenaar wordt verwelkomd.   
Nieuwe route: Emmastraat – Hoofdstraat – Oranjestraat
route-velp
Activiteiten
30 November 2013, 13.00-16.00u 
Op zaterdag 30 november kan iedereen gratis met Sinterklaas en Zwarte Piet op de foto. De Goedheiligman zit dan in de etalage van Garage Du Soleil in de Hoofdstraat. Kinderen kunnen zich ook laten schminken als Zwarte Piet. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden