Sinterklaas 2013 in De Steeg

Foto:

Alle informatie rond Sinterklaas wordt door Rheden Nieuws verzameld in dit bericht. De intocht én publieke activiteiten. Nieuwe informatie wordt in dit bericht bij geplaatst, dus check regelmatig. Verslagen en foto’s worden ook in deze categorie gepubliceerd.

Mist u iets en wilt u dit graag vermeld zien in dit overzicht? Neem dan contact op met de redactie: [email protected] of kijk op rheden.nieuws.nl/contact
 
Foto boven: Intocht 2012
Intocht De Steeg 2013
Zaterdag 23 november, vanaf 13.30u 
Sinterklaas zal om 13.30u met zijn Zwarte Pieten per boot aankomen in de haven aan de Oversteeg. Na aankomst wordt het gezelschap welkom geheten door Burgemeester mevr. P. van Wingerden-Boers en gaat het, onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Excelsior, in optocht door het dorp naar ’t Parkhuis. Hier volgt een programma met kinderen van Openbare Basisschool De Lappendeken.
Route optocht: Haventje Oversteeg-van Aldenburglaan-Ursula van Raesfeltlaan-Smidsallee-Hoofdstraat-Diepesteeg-Parallelweg-Bongert-Vingerhoed-Diepesteeg-Hullekesbergseweg-Parkweg-Boecoplaan-schoolplein Openbare Basisschool De Lappendeken.
route-de-steeg
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden