Sios ’61 B1 wint 3e wedstrijd

VELP – Afgelopen zaterdag werd de 3e wedstrijd van Sios ’61 B1 uit Velp gewonnen van SKF uit Veenendaal met 6-5. Het was een spannende wedstrijd waarin tot de laatste seconde werd gestreden.

In de eerste helft begon Sios fanatiek. Dat resulteerde al gauw in een 1-0 . SKF was echter een taaie tegenstander en kwam direct op 1-1.  Vervolgens ging het moeizaam. Het spel  ging gelijk op, maar bij de rust stond Sios 3-4 achter.

In de tweede helft lieten de kinderen vechtlust zien. Ze bleven voor elke bal strijden. Aanvallen werden zorgvuldig opgezet. De verdediging gaf niets weg. Na een spannende strijd was de overwinning voor Sios 6-5.

Het korfbalteam Sios B1 staat nu ongeslagen bovenaan. Volgende week spelen ze de uitwedstrijd tegen Kvz.