Honkbaljeugd van The Animals gehuldigd na een fenomenaal seizoen!

Het team vol trots met diploma en medaille
Het team vol trots met diploma en medaille
Foto: The Animals Dieren

DIEREN – De aspiranten van The Animals zijn kampioen honkbal geworden in de derde klasse. En daar hoort een feest en een huldiging bij!

De sponsoren van de club hadden de aspiranten en hun ouders een leuke bowlingavond aangeboden. Dat was erg leuk, maar waar het natuurlijk allemaal om begonnen was, was de huldiging van het team. Door de KNBSB waren speciaal voor deze gelegenheid kampioendiploma’s gedrukt, die uitgereikt werden door Erik Kremer. De vereniging heeft medailles gegeven en deze werden uitgereikt door Hélène Imhof. Hierna kon het feest beginnen.

De aspiranten en de trainers krijgen nu een paar weken rust, maar op dinsdag 9 januari 2018 starten de zaaltrainingen weer. Het team gaat van 17.00 tot 18.30 uur trainen in de sportzaal aan de Huyghenslaan te Dieren. Als je geïnteresseerd bent, kun je altijd komen meedoen. Je bent van harte welkom!

Wie ook zin heeft om te gaan honkballen of softballen gaat naar de website van The Animals; www.theanimals.nl of stuurt een mailtje naar [email protected]!

The Animals Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen