Sios behoudt koppositie ondanks nederlaag

VELP – Afgelopen zaterdagmiddag speelde Sios ’61 haar thuiswedstrijd tegen SEV, de ploeg uit Velp was tot op heden nog ongeslagen.

Het begin van de wedstrijd was erg moeizaam, echter SEV had het vizier ook niet scherp, na een moeizame 1-0 voorsprong waren er kansjes op meer. Sios ’61 speelde een matige eerste helft.

SEV kon gedurende de eerste helft bij blijven,en de 5-5 was een terechte afspiegeling, ook na de pauze ging het moeizaam,en gingen de ploegen gelijk op. Dan was het SEV met een voorsprong dan weer Sios. Bij een 8-7 tussenstand was er zeker succes op meer , echter de kansen werden gemist.

SEV maakte hier dankbaar gebruik van en kwam gelijk en liep er overheen, Sios kon het gat niet meer verkleinen en liep tegen een 8-12 nederlaag aan. Volgende week is er kans op revanche om de valse start van 2018 weg te spoelen.

Tegenstander is dan DOS/WK uit Enschede.