Team PA vlamt voor KWF op Alpe d’Huez

Foto: TaemPA

RHEDEN – Op het moment van schrijven is Team PA uit Rheden al hard bezig om opnieuw een prestatie van formaat neer te zetten. Al sinds 2011 neemt Team PA deel aan het evenement Alpe d’HuZes.

Door het leveren van een sportieve prestatie haalt het team geld op in de strijd tegen kanker. Dit jaar is de teller van Team PA is al het bedrag van € 10.000,- gepasseerd.

Han en Marjolein

De afgelopen jaren is de samenstelling van Team PA steeds gewisseld. Dit jaar bestaat het team uit Han Verheijen, Marjolein Verheijen, Frank van Bokhoven, Miriam de Vries, Lia de Vries en teamcaptain Martin de Vries.

Om 04:30 uur vanmorgen (7 juni) stonden deze kanjers al aan de start om met de handbike, fiets en te voet de alpenreus, de Hollandse berg, te bedwingen voor het goede doel. Inmiddels hebben de eerste Team PA leden de finish voor eerste keer behaald en zullen nog door gaan met hun weergaloze prestatie.

Frank

Er worden weer prachtige herinneringen gemaakt met mooie mensen! Met Team PA zijn er namelijk nog 4500 andere deelnemers aan de start verschenen vandaag.

De regionale omroepen hebben ook dit jaar de handen ineen geslagen om de hele dag live verslag te doen van het evenement in Frankrijk. Via omroep Gelderland wordt tot 17:00 uur uitgezonden en later op de avond wordt nog live naar de berg geschakeld voor de bekendmaking van de opbrengst van Alpe d’HuZes 2018.

Deze dag is Team PA ook te volgen via de eigen facebookpagina: @TeamPAd6

Frank

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen