Voetbalvereniging DVOV richt damesteam op

Foto: Voetbalvereniging DVOV Velp

VELP – Voetbalvereniging DVOV uit Velp zal in het nieuwe seizoen voor het eerst in haar bestaan een damesteam inschrijven bij de KNVB.

Net als de andere seniorenteams van DVOV, zal dit damesteam haar wedstrijden op de zaterdag spelen, waardoor de aansluiting met de rest van de club, zowel jeugd als senioren, is gegarandeerd.

Geïnteresseerde speelsters gezocht

Een belangrijk deel van het eerste damesteam van DVOV zal bestaan uit speelsters die doorstromen vanuit de eigen jeugdteams MO17-1 en JO19-3. Daarnaast zijn er inmiddels ook al diverse speelsters met wat meer ervaring in het seniorenvrouwenvoetbal bij het team aangesloten en hoopt DVOV dat zich nog meer geïnteresseerde speelsters uit de regio melden. De voorkeur gaat daarbij uit naar speelsters die zijn geboren tussen 1992 en 2002.

Promotie

DVOV Dames 1 zal het seizoen 2019-2020 starten in de 5e klasse KNVB. Mede gelet op het niveau dat de huidige speelsters al hebben, heeft het echter de nadrukkelijke ambitie om binnen afzienbare termijn naar de 4e klasse te promoveren.

Training

In de maanden mei en juni zal het nieuwe team al enkele keren met elkaar gaan trainen en voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd in september zullen er ook enkele oefenwedstrijden worden gespeeld.

Contact

Geïnteresseerde speelsters kunnen contact opnemen met Nikolai Pott (06-22604296) of een mailtje sturen naar [email protected].

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.dvov.nl.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden